Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Martel Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sisteme detectie avertizare efractie, control acces, TVCI
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sisteme alarma antiefractie : instalarea unui sistem de alarma este cea mai buna alegere in cazul in care se doreste protectia si siguranta anumitor bunuri, a locuintei si familiei sau a unei intregi companii.

Sistemele detecţie-avertizare efracţie asigură detecţia încercărilor de intruziune în zonele de securitate ale obiectivului (interior, exterior, perimetru) şi alarmarea forţelor de intervenţie în timp util.

Sisteme de supraveghere video: securitatea completă a obiectivelor nu poate fi asigurată fără o supraveghere video eficientă, care să permită, atât monitorizarea în timp real a evenimentelor şi persoanelor suspecte, cât şi înregistrarea imaginilor video.

Sisteme de Control Acces: sistemele de restrictionare si control acces reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de protectie a unui obiectiv.
Sistemele de control access controlează accesul la resursele clădirii/companiei, autentifică şi înregistrează accesul vizitatorilor prevenind traficul nedorit către resurse. Sistemele de control acces se pot aplica în interiorul clădirilor sau în exteriorul acestora (perimetral).
Din Gura in Gura